Μπαρτσελόνα Εφεσ / Τρομερό ρεκόρ με +65 πόντους η Μπαρτσελόνα στη Liga Endesa : Μπαρτσελονα εφεσ / mpartselona me kala8h apenanti sthn efes :

Μπαρτσελόνα Εφεσ / Τρομερό ρεκόρ με +65 πόντους η Μπαρτσελόνα στη Liga Endesa : Μπαρτσελονα εφεσ / mpartselona me kala8h apenanti sthn efes :. Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Οι ομάδες είναι οι εξής: Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Ντέιβις 17 (1), χάνγκα, μπολμάρο 7 , σμιτς, γκασόλ 1, αμπρίνες 2 αναντολου εφεσ (αταμάν): Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ.

Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid). Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. Η μπαρτσελόνα τα 6/21 τρίποντα. Μπαρτσελονα ειδησεισ ¨ήταν συνολικά καλύτερη από τον ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει και διψήφια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν.

Με 11-0 στο τέλος η Μπαρτσελόνα 72-71 την Μπασκόνια (vid)
Με 11-0 στο τέλος η Μπαρτσελόνα 72-71 την Μπασκόνια (vid) from allstarbasket.gr
Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. Χωρίς τον τραυματία ντμίτρι κοστόβ θα παραταχθεί η ζενίτ. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν. Μπαρτσελονα ειδησεισ ¨ήταν συνολικά καλύτερη από τον ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει και διψήφια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Ντέιβις 17 (6/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/5 βολές, 11 ριμπάουντ αναντολου εφεσ (αταμάν): Λάρκιν 21 (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 12/12 βολές, 3 ασίστ, 3 λάθη).

Μπαρτσελονα εφεσ / mpartselona me kala8h apenanti sthn efes :

Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. Πράξη δεύτερη στο τριήμερο του φάιναλ φορ. Ο ρόναλντ κούμαν έστειλε το δικό του μήνυμα στον λιονέλ μέσι για το «διαζύγιο» του με την μπαρτσελόνα, μέσω των social media. Μπαρτσελονα ειδησεισ ¨ήταν συνολικά καλύτερη από τον ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει και διψήφια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Μπαρτσελονα εφεσ live / euroleague play offs 1os agwnas anantoloy efes mpartselona 17 4 youtube. Ο λάνγκστον χολ και ο όγκνιεν ντόμπριτς είναι αμφίβολοι για τον ερυθρό αστέρα. Η μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αέρα, έκρυψε το καλάθι στους παίκτες της αναντολού εφές και με τον μπράντον την ώρα μάλιστα που η μπαρτσελόνα έμενε για περίπου τρία λεπτά χωρίς καλάθι. Νέα εποχή στην μπαρτσελονα που πέρσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα αλλά και φέτος έχει το μεγαλύτερο όλων των εποχών μπάτζετ στην ευρώπη και ξεπερνά τα 30εκ. Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Ντέιβις 17 (1), χάνγκα, μπολμάρο 7 , σμιτς, γκασόλ 1, αμπρίνες 2 αναντολου εφεσ (αταμάν): Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. 18/37 δίποντα, 11/27 τρίποντα, 5/5 βολές, 39 ριμπάουντ (30+9). Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid).

Ντέιβις 17 (6/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/5 βολές, 11 ριμπάουντ αναντολου εφεσ (αταμάν): Παναθηναϊκός, ολυμπιακός, ρεάλ μαδρίτης, μπαρτσελόνα, μπασκόνια, τσσκα μόσχας, φενέρμπαχτσε, αναντολού εφές, εμπόριο αρμάνι. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν. Χωρίς τον τραυματία ντμίτρι κοστόβ θα παραταχθεί η ζενίτ. Λάρκιν 21 (1), μπομπουά 3, σίνγκλετον 4, μπαλμπάι, σανλί 12.

Ο Πασκουάλ πλήγωσε την Μπαρτσελόνα, άνετα ο Ερυθρός ...
Ο Πασκουάλ πλήγωσε την Μπαρτσελόνα, άνετα ο Ερυθρός ... from allstarbasket.gr
Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Παναθηναϊκός, ολυμπιακός, ρεάλ μαδρίτης, μπαρτσελόνα, μπασκόνια, τσσκα μόσχας, φενέρμπαχτσε, αναντολού εφές, εμπόριο αρμάνι. Λάρκιν 21 (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 12/12 βολές, 3 ασίστ, 3 λάθη). Μπαρτσελονα εφεσ live / euroleague play offs 1os agwnas anantoloy efes mpartselona 17 4 youtube. 53 7/4 :5 μπαρτσελονα μαντσεστερ γιουν. Χωρίς τον τραυματία ντμίτρι κοστόβ θα παραταχθεί η ζενίτ. Ανώτερη σε όλη τη σεζόν η εφές, έλαμψε στο final four και σήκωσε την κούπα!.

Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4. Οι ομάδες είναι οι εξής: Χωρίς τον τραυματία ντμίτρι κοστόβ θα παραταχθεί η ζενίτ. Λάρκιν 21 (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 12/12 βολές, 3 ασίστ, 3 λάθη). Λάρκιν 21 (1), μπομπουά 3, σίνγκλετον 4, μπαλμπάι, σανλί 12. Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid). Η μπαρτσελόνα τα 6/21 τρίποντα. Πράξη δεύτερη στο τριήμερο του φάιναλ φορ. Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. Παναθηναϊκός, ολυμπιακός, ρεάλ μαδρίτης, μπαρτσελόνα, μπασκόνια, τσσκα μόσχας, φενέρμπαχτσε, αναντολού εφές, εμπόριο αρμάνι. Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. 18/37 δίποντα, 11/27 τρίποντα, 5/5 βολές, 39 ριμπάουντ (30+9). Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Την ανάγκη των τεσσάρων ομάδων να ελέγξουν τον ρυθμό και να μην δώσουν τίποτα εύκολο στον αντίπαλο. Ο ρόναλντ κούμαν έστειλε το δικό του μήνυμα στον λιονέλ μέσι για το «διαζύγιο» του με την μπαρτσελόνα, μέσω των social media. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών. Live αγώνες μπαρτσελονα ανατολου εφεσ. Λάρκιν 21 (1), μπομπουά 3, σίνγκλετον 4, μπαλμπάι, σανλί 12.

Νίκολα Μίροτιτς: Η ανάλυση του MVP της Μπαρτσελόνα (video)
Νίκολα Μίροτιτς: Η ανάλυση του MVP της Μπαρτσελόνα (video) from allstarbasket.gr
Παναθηναϊκός, ολυμπιακός, ρεάλ μαδρίτης, μπαρτσελόνα, μπασκόνια, τσσκα μόσχας, φενέρμπαχτσε, αναντολού εφές, εμπόριο αρμάνι. Η μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αέρα, έκρυψε το καλάθι στους παίκτες της αναντολού εφές και με τον μπράντον την ώρα μάλιστα που η μπαρτσελόνα έμενε για περίπου τρία λεπτά χωρίς καλάθι. Οι ομάδες είναι οι εξής: Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. Μπαρτσελονα ειδησεισ ¨ήταν συνολικά καλύτερη από τον ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει και διψήφια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς τον τραυματία ντμίτρι κοστόβ θα παραταχθεί η ζενίτ. Λάρκιν 21 (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 12/12 βολές, 3 ασίστ, 3 λάθη). Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της.

Λάρκιν 21 (3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 12/12 βολές, 3 ασίστ, 3 λάθη).

Με 18 ομάδες να συμμετέχουν, ανάμεσα τους τον παναθηναϊκό και τον ολυμπιακό, η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της. Οι ομάδες είναι οι εξής: Ντέιβις 17 (6/12 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/5 βολές, 11 ριμπάουντ αναντολου εφεσ (αταμάν): Η μπαρτσελόνα κυριάρχησε στον αέρα, έκρυψε το καλάθι στους παίκτες της αναντολού εφές και με τον μπράντον την ώρα μάλιστα που η μπαρτσελόνα έμενε για περίπου τρία λεπτά χωρίς καλάθι. Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid). Ανώτερη σε όλη τη σεζόν η εφές, έλαμψε στο final four και σήκωσε την κούπα!. Μπαρτσελονα εφεσ / mpartselona me kala8h apenanti sthn efes : Παναθηναϊκός, ολυμπιακός, ρεάλ μαδρίτης, μπαρτσελόνα, μπασκόνια, τσσκα μόσχας, φενέρμπαχτσε, αναντολού εφές, εμπόριο αρμάνι. Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. 18/37 δίποντα, 11/27 τρίποντα, 5/5 βολές, 39 ριμπάουντ (30+9). Η μπαρτσελόνα τα 6/21 τρίποντα. Μπαρτσελονα ειδησεισ ¨ήταν συνολικά καλύτερη από τον ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει και διψήφια διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Η εφές έπρεπε να απαντήσει στο break της μπαρτσελόνα αν ήθελε να πάει στο f4.

Πράξη δεύτερη στο τριήμερο του φάιναλ φορ μπαρτσελόνα. Φίλαθλοι της μπαρτσελόνα έξω από το σπίτι του μέσι, φωνάζουν το όνομα του (vid).

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook